Torsdag - med brist på roligare rubriker.

Hello guys! Sitter här och gör inte speciellt mycket. Grubblar lite och gör vad jag måste göra på datorn haha.
Min dag har varit helt okej. Först på gympan så var det typ jogg, vi skulle alltså jogga runt en runda på x antal minuter. Gick helt okej även om varken min eller någon av M&M's kondition ligger på topp. Sedan på no;n så skulle vi ha vikare. hände en lite rolig grej. Vi sitter där och väntar på vikaren som är försenad med 25 minuter, så alla sitter typ helt stendöda och vissa i klassen springer bort till recepetionen och frågar man ingen vet vart vikaren är. När det är cirka en kvart kvar av lektionen så dyker vikarien äntligen upp. Jag känner igen henne direkt. Ingen aning vad hon kan ha gjort, ingen aning om vart jag har sett henne, men, jag känner igen henne. Efter den korta lektionen när alla har gått så stannar jag, moa & martina kvar för att att de tydligen ska prata/fråga henne om något. slår det mig, har inte hon varit med i idol? Jojojo.
S
å jag kan inte låta bli att fråga, och visst, tjejen har sökt till Idol och även varit med i Fame Factory. Gaaaaaaaah. Jag blev imponerad som fan haha :) Hon var cool iallafall. Lina hette hon :]
Igår förresten, såg någon på idol? Gaaaah igen. Jag satt där och kollade, favorit efter favorit bara försvinner, de är ute i tävlingen. Anna Bergendahl går vidare, som jag är så börjar jag gråta när jag sitter där inne och kollar aldelles själv. Både för att mina favoriter är ute men samtidigt för att andra blir så djävla glada att dom går vidare. Och ikväll är det ju också idol, yey :)

                  Men nu måste jag plugga So innan dess och eventuellt ta en dusch. See ya!

Wedneysday.

Hoooola. Förlåt om det inte har blivit så mycket bloggning dom senaste dagarna. Jag har både glömt, har inte funnits något speciellt att uppdatera om och så vidare. Ibland glömmer jag nästan att bloggen existerar, och då vet jag att många som är ''professionella'' bloggare tänker att bloggen ska alltid uppdateras flera gånger per dag och blablabla, men okej, slutpratat om det. Har egentligen inget kändisskvaller att skriva om, tänkte bara uppdatera lite för stunden om min dag. Iförsej kanske det inte har hänt så mycket idag, eftersom att det har varit skola och då händer det ju inte speciellt mycket mer än att man springer mellan lektionerna och känner sig som att man är en modell på en stressig Go-see. Eller ja, nåt sånt. Dagens höjdpunkt var nog ändå Hemkunskapen, vi gjorde korv stroganoff direkt efter lunchen. Det är lite lustigt att vi har hemkunskapen intryckt PRECIS efter lunchen, så alla är typ redan mätta, men alla typ tvingar i sig att äta lunch två gånger om ni förstår, men det brukar funka. Jag, Martina, Moa & Rediane är i en grupp, det funkar bra även om det blir lite stressigt ibland eftersom att alla har olika sätt att laga till mat på och alla har olika åsikter på hur vad de vill göra och så vidare, men det är där sammarbete kommer in i bilden ;)
Sen så hade vi också drama, kuligt värre. 

                                Nu ska jag försöka hinna kolla de sakerna jag måste kolla innan jag måste plugga islam & rensa min garderob innan Idol börjar. Ciao bananas!

Andra avenyn!



Gissa vad som börjar ikväll klockan 20.00 på SVT? Andra Avenyn! Jag har längtat hela sommaren, det villl säga i 3 månader eller är det till och med mer? Strunt samma, världens bästa serie är iallafall tillbaka i rutan. Yey!

Enok är en rolig filur. Och knasig.

Sommaren 2008 kanske inte var den bästa, speciellt inte semestern med pappa och Lena, tyvärr. Men flera gånger under semestern så försökte Enok berätta sina otroligt långa och tråkiga skämt som ingen skrattade åt. Men en gång sa han något som jag tyckte var lite konstigt, det roligaste var att han var helt seriös. Läs nedan så förstår ni.

Jag, pappa, Jonathan, Lena & Enok sitter i den lilla stugan på Stora Karlsö och spelar kort.

Jag ; Asså när när ni åkte till Maylasia och de där ställerna(lena&enok alltså) åkte ni med chartergrupper då, alltså med svenskar?
Lena ; Tror dom flesta var svenskar, ja.
Enok ; Men några var göteborgare också. (helt seriös)
Det blir tyst. Alla kollar oförstående på Enok. Stackarn.
Jag ; Men Enok.. Göteborgare är ju också svenskar? ..
Enok ; Jo, ja.. (Kollar på sina kort och försöker få igång Lena, pappa & jonathan som sitter och tittar konstigt på honom som fån)
Jag ; *börjar skratta* 

                                        Stackars Enok, jag tyckte faktiskt lite synd om honom i den stunden. Lena såg helt förskräckt ut haha. Enok var helt lost dom två minuterna.
                                          


Sunday.


Söt bild på Lauren Conrad.

Idag händer inte mycket. Är hos pappa nu men ska till mamma vid halv ett för att spendera resten av dagen där eftersom att jag ska till tandläkaren så pass tidigt imorgon. Ska försöka hinna plugga spanska, göra ett antal collage, och sjunga. Good morning !

Lovely.



Yes, inlägget kom ganska fort. Hittade även fina kappor på Ellos. Den beiga tror jag att jag har sett förrut konstigt nog, men den är väldigt snygg och min favorit av dessa tre här ovan. Ciao

Stövlar för fossingarna.



Jag sitter här och suktar efter nya stövlar till hösten & vintern. Här ovan är det 4 exempel på finfina stövlar från Ellos.se .
I
höst så är stövlarna stekheta, matcha gärna med en färgglad kappa och en söt basker eller mössa. Strax kommer ett inlägg med snygga kappor, So long!


Mysig lördag.


Söt bild på Lauren Audrina & Whitney @ Photoshoot for season 4 of The Hills.

Raringar! Det blev inget ikväll med M&M. Tanken var ju att vi skulle vi skulle ha en myskväll med film & godis, men de planerna krossades imorse då Martina hade andra planer för kvällen, tror hon & hennes mamma skulle in till stan och göra något. Aja, andra helger kommer ju. Följde iallafall med på deras badmintonträning på förmiddagen, det var helt okej, satt och lyssnade på musik medans dom spelade med några äldre tjejer i deras grupp. Sedan åkte vi hem, och när jag kom hem till pappa så var ingen hemma, men jag hade ju med mig nycklar så börja inte tro att jag satt där ute på balkongen och frös ihjäl haha :) Efter ett tag när jag hade varit hemma och kollat lite på tv så stack jag iväg till affären och köpte Frida & Veckorevyn och godis. Sen skyndade jag hem för J skulle vara hem strax efter mig och han satt utanför och väntade när jag kom, jag var hans hjälte i den stunden haha. Sen kom även pappa hem, och nu sitter de två och tittar på fotboll och jag sitter här och tittar på massa gamla the hills avsnitt på datorn som jag älskar :) Men snart ska J dra iväg och köpa pizza till honom och pappa, medans jag nöjer mig med tortellini för hmm, tredje dagen i rad? Men det är så satans gott, tröttnar aldrig haha! Pussar!

Patrik 1.5



Patrik 1.5 måste vara en av höstens sötaste filmer, bokstavligt talat. Jag & pappa planerar att gå och se den om två veckor, längtar redan. Någon som har sett? Kvällen ska speneras med naturchips och film. Ciao

Friday i'm in love.


London 06, längtar tillbaka något fruktansvärt.

Friday Again, yey! Helg igen, känns riktigt efterlängtat såhär efter en lång skolvecka. Visst är bilden fin ovanför förresten? Kanske inte den finaste jag kunde hitta, men fick ta vad jag kunde hitta. När vi var där påsken 2005 & 2006 så bodde vi på ett bed&breakfust som hette Saladheaven i närheten av Victoria Station. Glömmer det aldrig, även om jag älskar New York och Los Angeles så älskar jag London lika mycket. Lovely place, lovely people.

Okej, back on track. Yes, idag är det alltså Fredag och jag slutade skolan 15.35, det är det som är enda nackdelen med fredagar, slutar så himla sent. Alla är dötrötta sista lektionen. Menmen, dagen har flytit på som den ska. Har haft vanliga lektioner och ja, inga konstigheter alltså. Efter skolan så gjorde jag och Moui sällskap till min port,  sen när jag kom hem packade jag min väska och alla kläder, åt mellanmål och tittade på Top model och The Hills. Efter det skulle jag möta pappa, så jag begav mig mot banken, och pappa var sen som vanligt, men jag deppade inte utan lyssnade på Amy Winehouse som förgyllde de 10 minuterna som jag stog och väntade. :) Sedan kom pappa och vi gick till Willys och handlade lite smått&gott inför helgen och så vidare. Sprang upp till mamma på hemvägen och hämtade min väska och nu sitter jag här och har inte ätit middag än. Gosh. Ska laga tortellini alldelles strax, gottigottgott. Resten av helgen kommer bli toppen :) Ska umgås med M&M, ska bla följa med på deras badmintonträning igen imorgon och sen på kvällen ska vi göra någonting också :) Ska bli kul. Nej nu jävlar ska jag koka pasta här, annars rinner tiden iväg, är väldigt duktig på att skjuta upp grejor nämligen. ;) Jaja, puss&kramis!

                                                                                Isadora

Audrina flyttar ut .



Det står nu klart att Audrina flyttar ifrån huset som hon, Lauren & Lo har gemensamt i Los Angeles.
Det
finns flera bilder på bla kändissidorna Posh24.se & Justjared.buzznet.com där Lauren och Lo hjälper Audrina att ta ut hennes saker från huset och avlastar det i en flyttlastbil som stog på gatan nedanför deras hus. Känns lite sorgligt, trodde faktiskt att allt hade löst sig med bråk och sådant, men det kan ju också bero på att Audrina vill gå sin egen väg och skaffa ett eget place. Hoppas bara inte att vänskapen mellan dom tar slut för det.

Sony & Microsoft Graphic Splash' PC Event i New York.


Lauren Conrad var igår i New York för att medverka på ett event för Sony and Microsoft Graphic Splash' PC Event.
Eventet handlade om Sony's nya laptops.En tävling sattes igång, där folk skulle skicka in förslag på design till de nya datorerna, där även vinnaren drogs igår på Mansion Club där eventet hölls.
Lauren ser riktigt bra ut på dessa bilder! Klänningen kommer från Haute Hippie, har aldrig hört talas om det märket men klänningen var riktigt snygg ändå. Skorna kommer från YSL och väskan från Chanel. Lite roligt att Lauren verkar ha olika storlekar på sina underbara chanelväskor.


Halv studiedag.


Riktigt fin höstbild jag hittade. (inte jag som har fotat)

Bonjour! Halv studiedag idag, slutade klockan 12, mycket uppskattat. Dagen kanske inte har varit en av dom bästa, inte om vi pratar om skolan ialafall. Vaknade vid sju, gick upp och åt frukost, borstade tänderna, sminkade mig och så vidare och så vidare. Sen kollade jag en stund på Vakna-gänget som bokstavligen talat förgyller min morgon, älskar dom. När jag har kollat en stund så blir klockan rätt mycket, eftersom att jag skulle möta M&M fem i åtta och klockan var då tio i när jag inte har klätt på mig, oooops. jag klär på mig och försöker förgäves trassla ut mitt headset så jag kan lyssna på radio när jag är på väg. får jag ett sms från Moa. ''Skulle inte vi träffas kvart i?'' Nej nu har hon tänkt fel tänker jag och fortsätter gå som om ingenting har hänt. Sedan när jag står och väntar på dom så går tiden men dom kommer aldrig. Till slut när klockan är 5 i åtta så skickar jag iväg ett sms till Moa och undrar vart fasen dom har tagit vägen. Några sekunder efter får jag ett svar ; ''Vi är i skolan, vi börjar ju hel'' Jises! Springer fortare än vad jag aldrig har sprungit förut(eller okej inte riktigt) sliter upp skåpet, slänger in jackan och tar böckerna, låser skåpet och skyndar iväg till Engelskan. Dom har inte börjat än. Puuuuuuh. Efter engelskan så har vi bild, hatahatahata. Vi ska vara ute och rita av något, på tre bilder. Eftersom att jag var sjuk förra Tisdagen så ligger alla way to far före mig. Men jag försöker göra mitt bästa och får till en bra bild innan vi ska in. Jag och Martina går och in och visar Kerstin våra teckningar. Får då en hänvisning till hur jag ska jobba hemma. What?! Så nu måste jag jobba hemma och rita av två teckningar till, till nästa gång. Oh Jises.
Efter
bilden är jag sur med hela bild-insidenten. Men sen så har vi musik och jag orkar inte tänka mer på det. musiken spelade vi gitarr. Jag och M&M satt i kaprummet och spelade, gick väl sådär. Satt mest och gnällde, vilket tär något enormt på Moa & Martinas koncentrationsförmåga ;)

          Men nu har jag tagit det lungt och nu känns allt på topp. Ikväll är det Idol igen, yeey! Älskar Idol. Nu ska jag göra varm choklad med liiite för mycket grädde. Great. 

                                       
                                                Isadora

Happy Birthday.



Heidi Montag fyllde år igår, 22 år fyllde hon för att vara exakt. Detta firades med picknick i Will Rogers State Park i ett soligt Los Angeles med pojkvännen Spencer Pratt. Heidi fick förstås presenter, blandannat ett par Yves Saint Laurent ankel boots, rosor och en ny väska. Happy birthday !

    


The Hills. :)


Look what i find! Ett The hills test! Eller inte test kanske, men lite frågor angående serien. Enoy!

Vem tycker du bäst om i The Hills?
Jag tycker mest om Lauren förstås :) Men sen så gillar jag även Audrina & Whitney.

Någon som du inte gillar?
Gillar inte Spencer & Lo. Heidi har också förändras så mycket genom Spencer, det är sorgligt att se.


När började du följa serien?
Kommer inte ihåg, var någon dag för kanske ett halvår sen då det var The Hills-maraton. Satt och zappade, och helt plötsligt dök det upp på MTV. Gillade serien från första ögonblicket.

Hur skulle du beskriva anledningen, till att Lauren & Heidis vänskap tog slut?
Jag tror att deras vänskap gick i kras för att Heidi umgicks för mycket med Spencer. Heidi & Lauren planerade i nått avsnitt av dom skulle ha en tjejkväll, men då drog Heidi ut på bio med Spencer. Sånt hände för ofta och till slut så gick det väl antagligen för långt.

Vad tycker du om Heidis pojkvän Spencer?
Gillar honom inte alls. Inte bara för att han förändrat Heidi så enormt, utan också för att han verkar vara en odräglig människa som bara tänker på sig själv.

Varför tror du att Lauren Conrad blev så populär?
Antagligen för att hon är så vanlig. Hon ser ut som ''The girl next door'', det gör hon verkligen. Men också för att hon var en vanlig tjej för bara några år sen innan Laguna Beach och sedan The Hills spelades in.

Tycker du att det var rätt/fel gjort av Heidi att flytta in med Spencer?
Fel. Det var hennes beslut, men jag tycker mer att Spencer pressade henne. Han tjatade ju ständigt. Jag förstår att om han verkligen älskar henne att han vill dela bostad med henne, men jag håller med Heidi när dom bråkade just om det, varför skulle hon flytta in så fort. Hon lämnade sin bästa vän för en kille som jag ibland undrar om det verkligen var värt det, för hennes del.

Vad är det som är så bra med The Hills enligt din åsikt?
Det finns många bra saker :) Jag vet inte vad det är, men det är något som är intressant att följa unga tjejer som bor i en stor stad och som man sedan får följa med genom allt dom gör, det är nästan som en dagbok. Och så kan man ju lätt känna igen sig i vissa situationer.




Monday.


Cool bild på the olsen sisters.

Hej på er! Jag ber hemskt mycket om ursäkt för att det varken blev någon mer bloggning i varken lördags eller igår, dock fanns det inte så mycket att blogga om, det händer inget intressant i kändisvärlden just nu om ni frågar mig, bara sånt crap som att Mischa Barton har gått upp 5 kilo i vikt, who cares?

Nåväl,
dagen har varit helt okej för att vara en måndag. Inte hänt speciellt mycket, det ända som skillde sig var att vi hade orgenteringsterori istället för idrott, det var rätt intressant tills att man fick ett papper där man skulle plugga in 25 tecken som symboliserar tecken på en karta, på tio minuter(!) Alla blev otroligt stressade, och jag har ju inte världens bästa korthetsminne heller, så jag trodde att det skulle gå åt fankerns. Men det gick faktiskt överaskande bra. 

                             Yesyes, nu ska jag ta lite sånglektioner här för mig själv. Ciao


Sågs kyssas i New York.



Gossipgirl-kollegorna Chace Crawford & Taylor Momsen sågs kyssas i fredags natt i New York. Justjared.buzznet.com tror att kärleken spirade när kamerorna för tv-inspelning var avstängda. Vet seriöst inte vad jag ska tro om detta. 
 
   


Lördag.

Sötnosar ! Lördag igen, det hurrar vi för va? Känns underbart med helg, håller på att slita sönder mig själv i skolan, eller okej, nu överdriver jag lite, men faktum är att veckorna bara rinner iväg utan att man ens tänker på det, helgerna också för den delen. Jaja, min lördag har varit väldigt bra. Följde ju som sagt med på M&M's badmintonträning imorse, det var kul. Satt och lyssnade på musik medans mina raringar fick motion, softpotatis som jag är :) Efter deras träning så åkte vi hem, och nu har faktiskt suttit vid datorn i 3 timmar och 40 minuter för att vara exakt, not good.
Har sjungit, övat seriöst alltså, det låter inte toppen nu när jag är förkyld men jag fösöker så gott det går. Har druckit varm choklad med vispgrädde och försökt värma mig eftersom att det är så jävla kallt ute, tror att temperaturen ligger på 7-8 grader här i Stockholm. Får ta upp vinterjackan snart antar jag. Men än så länge så är jag inne och myser :)


 Ikväll har jag inga stora planer. Ska försöka kolla på reprisen av MTV MUSIC AWARDS 2008, och även The hills. det blir nog toppen! 

                                                               Kram, Isadora


Oh wow.



Sök på Idol 2008 på Youtube. Den här tjejen på bilden är helt fantastisk, hon sjunger helt underbart. Jag har suttit och lyssnat typ 6 gånger och jag bara sitter och tar in hela rösten hela tiden. Ryser gör jag också. Ärligt talat, hon är fan lika bra, eller inte om bättre än Amanda Jensen om ni frågar mig. Det finns så jävla många träffar på youtube, helt sjukt. Seriöst, hon har typ blivit en stjärna under en natt. Min favorit helt klart. Men för er som överhuvudtaget tittar på Idol, såg ni han igår som var så satans nervös? Tyckte ärligt talat synd om honom.. Men han sjöng ju bra, men sen kan jag inte riktigt ha en åsikt om, om det som Peter Jihde gjorde var rätt eller fel - att bara gå in och ta en biljett sådär. Undrar om killen fixar att sjunga inför större publik? Jag håller tummarna för honom ialafall :) 

  Kvällen ska spenderas med film & mys och bara ta det allmänt lungt eftersom att förkylningen fortfarande vägrar ge sig av. Vet inte vad jag ska se på för film, tror att det blir söta The Holiday :) Inga andra planer för helgen, förutom att jag ska följa med M&M till deras badmintonträning imorgon, ska bli fun. Ha en mysig kväll människor!

                                                         
                                                      
Ichi

Ciao.

Jag är en sån person som ibland gör saker utan att tänka mig för. Ibland gör jag konstiga gester eller bara säger något som låter allmänt korkad. Idag gjorde jag det igen, slängde bara ut mig en hälsningsfras som jag bara använder i familjen, även om jag älskar just det ordet.

Ringer till pappa på jobbet. 5 Singnaler går fram och precis när jag ska lägga på så går samtalet över till växeln på pappas jobb.

Kille
svarar ; SEB Banksurvice, det är Henrik.
Jag ; Jag söker Lennart
Killen ; Han är inte här för tillfället, vem kan jag hälsa ifrån om han ska ringa upp?
Jag ; Öh, hälsa från Isadora :)
Killen ; Ska bli, ska bli.
Jag ; Tacktack.
Killen ; Yes, hejdå!
Jag ; Ciao!

    Ciao, det är så likt mig på något sätt. Men att säga det till någon som jag inte ens känner? Ooooops.


På omslaget av WMagazine.



Skådespelerskan Anne Hathaway är på omslaget i Oktobersnummret av W Magazine.
Även
om håruppsättningarna i mitt perspektiv ser lite wacky ut, så är dessa bilder otroligt vackra måste jag säga. Jag blir inspererad på något sätt, kan inte förklara hur. Om du vill läsa hela intervjun, så kan du läsa den på WMagazine.com !

Lämnar The Mark Jacobs Fashion Show i New York.



Jessica Simpson & bästa kompisen Ken Paves sågs lämna The Mark Jacobs Fashion Show och åka vidare i en taxi mot en nattklubb i Downtown Manhattan, NYC på måndagskvällen. tisdagsmorgonen därpå uppträde Jessica live på Good Morning America's Summer Concert Series i Bryant Park, New York City.

   

Wedneysday.

Hej raringar. Blev hemma idag också, det är ju hopplöst. Har ungefär lika ont i halsen idag som igår, dock så hostar jag mer och näsan rinner med jämna mellanrum, not funny. Idag så vaknade jag ialafall redan klockan 6, ingen aning varför, kunde inte somna om, så jag gick ut i vardagsrummet och hämtade mobilen och headsetet och låg och lyssnade på Vaka med the voice, mysigt :) Sen när klockan närmade sig kvart över sju så gick jag upp och höll mamma sällskap innan hon skulle iväg till jobbet. Kollade lite på Vakna innan jag ringde Martina och bestämde att jag skulle gå och hämta lite böcker i skolan eftersom att jag måste plugga idag, så jag mötte M&M och så gjorde vi sällskap till skolan och där hämtade jag böckerna och sen gick jag hem igen. Det regnade och var kallt, hösten är här antar jag?

 Idag vet jag inte vad jag ska göra, är man sjukling så är man. Igår gick en av mina favoritfilmer på tv, Om en pojke, jag älskar den filmen! Så vi spelade in hela så idag ska jag nog se på den och ligga i soffan och mysa :)
Annars vet jag inte. Just nu är jag sockerberoende, lustigt att man blir sugen på vissa saker när man är sjuk..
Eftersom att jag inte har feber så skulle jag kunna dra iväg en snabbis till aff'ären, eftersom mamma tyckte att jag kunde gå ut lite, jag hoppas bara inte att någon från skolan ser mig.. Jaja, have a great day sweeties!

                                                                                                Isadora

Handlar på Coffee Bean & Tea Leaf.



Ashley Tisdale stannar vid Coffee Bean & Tea Leaf i Los Angeles och handlar sitt dagliga kaffeintag på måndagsförmiddagen. Hon verkar vara på bra humör och ler mot papparazzifotograferna. Hon är väldigt snyggt klädd i en vit lång tunika, mörkblå trekvartsärmad kavaj & bruna stövlar.

  

Hey guys, i'm sick.



Är hemma från skolan idag. Har åkt på en förkylning, som många av er i Sverige har gemensamt med mig antar jag.
Alla i min familj var ju förkylda för någon vecka sen och då var jag den som klarade sig undan, men jag tror att jag har blivit smittad i skolan. jag vaknade imorse och hade fruktansvärt ont i halsen och hostar, så idag tar jag det bara lungt. Har tittar på nya avsnittet av The Hills på datorn, lyssnat på abba, druckit varm choklad och nu tittar jag på vakna med the voice klipp på youtube. Jag chillar kan man väl beskriva sammanfattningen. Men imorgon ska jag gå till skolan nomatter what, har hemkunskap och är i sammma grupp som M & M, och det vill jag inte missa! :) 

                                                   Hoppas att ni mår bättre än jag! Ciao

Monday evening.



Ikväll gäller det. Hoppas verkligen att Andra Avenyn tar hem priset som årets bästa program, det skulle göra mig så glad :) Kommer sitta och hålla tummarna! Om ni inte skulle vinna så är ni årets bästa tv-program i mina och många andras ögon, glöm inte det !

Förövrigt sitter jag just nu och sjunger med i ABBA-låtar där skådespelarna sjunger, vissa sjunger faktiskt riktigt bra :]

                    Nu ska jag göra fruktsallad och sedan bege mig mot tv:n. Puss raringar.

MTV Music Awards 2008







Igår(alltså inatt för oss i Sverige) gick MTV Video Music Awards 2008 av stapeln på Paramount Studios i Los Angeles, Kalefornien. Många av den amerikanska kändiseliten fanns på plats som ni kan se på bildernaEtt flertal priser delades också ut, bland annat så kammade Britney Spears hem 3 priser, vittnen&källor uppger att hon såg fräschare och gladare ut än på mycket länge, vilket jag tror glädjer många :) Alla såg utroligt fräscha ut i mitt perspektiv, mina favoriter rent utseendemässigt på detta event måste jag nog säga Lauren Conrad & Lindsay Lohan. 

         Ikväll
är det förövrigt Kristallen på tv. Ska jag checka in ! 

                                                                                         
                                                                                         Buenos Noches guapos.


New & Fresh.



Jag älskar att titta på Idol. Det kan man verkligen kalla underhållning. Och jag blev lika paff som många andra i fjol när den gamla juryn hoppade av och jakten började direkt på en ny trio. Juryn hittades & presenterades och alla hade undringar om de skulle vara bättre/sämre än den förra. i tisdags var det dags för en ny säsong av programmet där en ny stjärna skulle hittas. Vad tyckte då svenska folket om den nya juryn? Jag i sig tyckte nästan att dom var lika bra som den förra. Jag var lite skeptisk i början, men sen började jag se positivt på saken, att efter 4 eller 5 säsonger av samma gamla jury så måste den bytas ut, eller? Jag gillar den nya, dom är coola. Dom är otroligt duktiga i sitt yrke, jag menar, alla 3 har ju gjort låtar till dagens stora stjärnor. dom vet ju defenetivt vad dom pratar om, om man säger så.

                                                                   

Mamma mia.



Hola guapos. Idag var ju jag & pappa på bio och såg Mamma Mia. Väldigt söt film måste jag faktiskt medge :) Alla skådespelare var otroligt duktiga på att sjunga och jag kunde varken sitta still(fast det var jag tvungen till) eller hålla munnen stängd. Jag älskar Abba, från och med idag antar jag haha. Nej men vissa låtar är riktigt bra :) 

 Oops, nu ropar pappa att maten är klar - tortellini yummie! Ciao

Vanessa Hudgens anländer till LAX Airport.



Aktrisen Vanessa Hudgens försöker passa tiden till ett plan på LAX Airport i Los Angeles på fredagseftermiddagen.
Hon skulle åka till Salt lake city, Utah för en konsert enligt uppgifter. Hon var avslappnat klädd i en blå lång kofta, svarta leggings, någon form av platta sandaler, brun skinnväska och pilotglasögon.
   

Taylor Momsen på event i New York.



Gossip Girl-stjärnan Taylor Momsen har rockat till sig rejält. Igår syntes hon till på Conde Nast Media Group's 2008 Fashion Rocks at Radio City Music Hall i New York. Hon var klädd i en tight axelbandslös klänning, svarta heels, svart kuvertväska, och svarta & silvriga armband. Såg faktiskt inte att det var hon pga av det nyfixade håret. Kan inte riktigt få fram en åsikt om just håret, kändes inte riktigt helt rätt, eller vad säger ni?

I have a dream.

 

New York. Los Angeles. Varje gång jag berättar hur mycket jag vill besöka dessa underbara städer för mina familjemedlemmar så tittar dom bara på mig som 4 frågetecken. Fråga mig inte varför, dom har jävligt många argument varför vi inte ska åka dit.
Det är för långt bort(7-13 timmar, jag skulle helt klart sitta på ett flygplan och vara rastlös, bara jag får minnen med mig hem)
Det är helt annurlunda mot Stockholm och resten av Sverige(Nej det menar du inte? Det är ju därför jag vill dit!)
Varför just USA?(Svaret är frågan ovan - allt är annorlunda, det är det som är så härligt)
Det är ett helt annat tempo och man blir fort snurrig(Den vanligaste ursäkten, mina föreldrar är ju inte direkt i toppform)

                                                                          Help me?

Rastlös? Tell me about it!


Picture @ Andreas Jonsson Planck

Det är nästan skrattretande hur tråkigt jag har just nu. Pappa & J sitter fortfarande och tittar på fotboll, och jag sitter fortfarande här eftersom att jag & fotbollsmatcher på inte riktigt går ihop. Är inne på bilddagboken, läser bloggar, och har massor av tankar i huvudet. Bland annat så försöker jag komma på en bra berättelse att skriva, men ingen idé dyker upp för tillfället. Rastlös? Har inget skvaller att skriva om, inget nytt som har hänt förutom att posh24.se har fått panik om Mischa Barton har gått upp i vikt. Like who cares? Längtar tills imorgon, då ska jag och pappa äntligen se Mamma mia ! Yey. I'm so exited.. :) Puss på er raringar. 
  
                                                               
                                   // Icha

You can stand under my umbrella.

Halloj sötisar. Det bokstavligen spöregnar i Stockholm idag. Regnet vräker ner och gatorna är fulla med färgglada paraplyer. Antar att hösten är på väg? Jaja, nu ska jag inte låta för deprimerad, hösten är ju rätt mysig ändå. Jaja, idag har jag bara tagit det lungt. Pappa & J åkte iväg till stan och skulle gå på någon utställning, så jag var bara hemma och tittade på film och satt vid datorn och tittade på gamla the hills avsnitt, drack juice och åt rån. Mysmys.
S
en så kom dom hem vid 3 igen, så då la jag mig på soffan och läste aftonbladet, och sprang sedan iväg till Hemköp i ösregnet utan paraply och köpte nyaste veckorevyn. Nu sitter pappa & jonathan och kollar på fotboll, så jag får åter igen sköta mig själv :) Om en kvart så ska jag dra till mamma en stund och se på The Hills eftersom att det inte händer särskilt mycket här. Ciao


Event i New York.



Liv Tyler såg otroligt fräsch ut i en orange klänning på The Samsung Imagination Icon Series premiere of ‘The Red Thread i The grace building, New York på Onsdagen. Hon ankom på röda mattan med modellen Chanel Iman, och både verkade uppskatta att bli fotograferade och mingla.

    

På väg till Burbank Airport.



Rachel Bilson & hennes väninna är på väg till Burbank Airport, L.A på fredagen. Rachels söta hund Thermen Murmen fick också följa med, dock vet jag inte vart dom skulle åka i landet. Rachel är klädd en blå vanlig jumper, gråa shorts, någon form av sandaler som inte liknar gladiatorsandaler i mitt perspektiv, vit väska och beige hatt. Tyckte dock att hennes väninna var snyggare klädd.

   

Kate Perry & company spelar in musikvideo i L.A



Här kommer lite bilder från när Katy Perry & company filmade nya scener till hennes nya musikvideo i Los Angeles på Onsdagen. Katy vinglade runt på en rosa damcykel & var iförd en vit kortkort klänning, brudslöja, vita näthanskar och chockrosa läppar. Musikvideon ska alltså förestella ett bröllop, som hoppas ska få fart på hennes karriär.

Kinga Burza, som händvisade Katy's första video sa; "I predict she is going to be massive and wish her all the best. She's fresh, original, intelligent and talented, with a star-like charisma, which will have boys and girls all around the world cooing for more!"

    

Flashing around.



Hösten närmar sig med stormsteg, eller vissa av er tycker redan att den har kommit, och så vidare och så vidare. Och det somn menas med höst är ju regn & blask, och då måste man börja leva i lite mer varmare kläder. Skjortan är ett väldigt bra exempel på sådana plagg. Det ska gärna vara stora, rutiga, lite skogshugg möter pojkväns-skjorta om ni förstår haha. Lauren Conrad på bilden ser väldigt söt ut i sin rutiga skjorta med olika nyanser av blått. Så om du inte har en skjorta hängandes på klädstången, du lär du åka in mot shoppingdjungeln, för du lär inte gå tomhänt hem.

Månadens Stilikon.



Månadens stilikon blir underbara Keira Knightley . Hon ser ofta bortskämt söt ut i sina klänningar som hon bär elegant på röda mattan. Den lila bilden här ovan är en av mina favoriter.

  


Leighton Meester föddes i ett fängelse.



Nu vänner, nu har jag skvaller på gång igen. Gossip-girl stjärnan Leighton Meester kommer nu ut med att att hon föddes i ett fängelse i Texas, enligt tidningen Star. Hennes mamma var gravid under hennes fängelsevistelse och mor och dottern bodde sedan tillsammans i en lägenhet ansluten till fängelset i tre månader efter födelsen då Leighton tvingades flytta till sina släktingar. Kriminalitet verkar gå i släkten då även hennes pappa, farfar & faster suttit i fängelse i längre perioder.

Shot, hade ingen aning om detta.. Aja, gick hem från skolan på morgonen eftersom att jag hade magknip men det är bättre nu, tack gode gud. Snart ska jag sticka iväg till affären och hoppas att nya Frida finns ute i butik och även köpa något gott :)

                                                                                          Isadora

Vila i frid Lena.



Vila i frid raring.
Vi kommer sakna dig otroligt mycket, speciellt pappa. Det är verkligen inte ditt fel att du fick den här förbannade sjukdomen och måste dö på ett sånt orättvist sätt. Det som var bra var att du somnade in och inte var medveden själv att du skulle dö. Vi saknar dig något fruktansvärt, även fast vi var redo på att det kunde hända vilken sekund som helst. Vi har mycket minnen tilsammans, jag kommer aldrig glömma dom. Sista semestern i ditt liv kanske inte var den bästa, men jag glömmer aldrig göta kanal 2007. Det var något av det finaste jag upplevt. Jag sitter och fäller tårar för att jag inte tycker att du förkänar att dö, jag hann inte ens säga hejdå, det ända jag har kvar är minnen. Och dom berör. Vila i frid Lena. Vi tänker på dig hela tiden, och även om du inte existerar längre, så kommer vi aldrig att glömma dig.


Lämnar resturang II Sole i West Hollywood.



Nicole Richie är på glatt humör när hon lämnar restaurangen II Sole i West Hollywood. Hon åt middag med vänninnan Molly Sims. Nicole är klädd i en vit axelbandslös klänning med svarta ränder, svarta heels och bryter av hela outfiten med en söt vinröd partyväska.

    

                                           

RSS 2.0