Rastlös..

Halloj! Sitter här just nu och är så rastlös så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Har lyssnat på musik, läst bloggar, läst idolernas bloggar, sjungit, ätit glass, tittat på Ellen Degeneres Show, försökt lista ut vad vägarbetarna på gatan håller på med, skickat sms, diskat, pluggat spanska, tittat på youtube-klipp, tänkt på massa tankar som flyger runt i huvudet, försökt skriva en låt, tittat på Gossipgirl, tagit kort, filmat när jag sjunger som låter för jävligt, väntat på mamma att komma hem och så vidare och så vidare.
Men som alla gamla säger, ibland lönar det sig att ha tråkigt eller att vara rastlös. Men jag vill ha något att göra hela tiden for god sake! Kan inte bara sitta här vid datorn och läsa bloggar om och om igen som jag redan har läst för 2 minuter sedan, kan inte bara sitta och tänka för det gör mig så in i helvetes trött och ledsen.
Jag vet inte vad som har hänt, inget har hänt, allt är bra, men på något vis är jag inte lycklig.
Vaknade upp imorse och kände att något inte stod rätt till, men kunde inte komma på vad.
Jag låg i sängen i flera minuter och bara tänkte på vad som var fel, men jag kom inte på något vettigt.
Det är rätt läskigt när man känner sådär, någonting är fel men samtigt inte. Har ni känt det någongång?
Jag är inte en sådan person som är deppig, eller som allmänt deppar. Alla har ju sina dåliga dagar, jag också, men på något sätt vänder jag på det hela till något positivt, utan att egentligen veta hur jag gör det. Det händer bara automatiskt. Ni kanske sitter där bakom eran datorskärm och undrar vad fan jag snackar om, och den frågan kan inte jag ens svara på, var bara tvungen att skriva av lite och bara strunta i om det fanns något sammanhang i texten.

          Imorgon åker jag, mamma & mormor till Dalarna och är där till Söndag. Kommer inte ha tillgång till dator, tyvärr.
Så uppdatering sker senast på måndag. Ha det bra tills dess, kram.

The Hills, S04E12 - I Want You To Be With Me



Nu finns det tolvte avsnittet som heter I want you to be with me finns nu att titta på HÄR!
Eftershowen finns att se på HÄR!


Veckans tema är schlager.



Var nyss inne på Tv4.se och läste att Schlager är veckans tema för idolerna. Charlotte Perelli kommer även sitta med juryn. Det finns även en video där temat avslöjas som du kan se HÄR!

Glass i stora lass.



  Hej. Sitter och festar på en Ben&Jerry Phish Food, som förövrigt är Jenny Humpreys favoritglass enligt gossipgirl.
Det ni! Den är riktigt smaskig enligt mina smaklökar då jag förrut inte har varit något större fan av denna glass som svenska folket frossar i. Fast nu börjar jag må illa, så nu får glassen åka in i frysen en stund. Kisses!

Lauren Conrad är gäst hos David Letterman idag.



Idag, eller inatt svensk tid ska Lauren Conrad gästa David Letterman Show. Hon har ju varit gäst där förrut, tror att hon var med i våras. Ska iallafall bli intressant att höra vad hon har och säga om både det ena och det andra. Skulle gärna vilja höra hennes åsikt angående bråket med Audrina. Men vi får se, klippet ligger väl antagligen uppe imorgon på Youtube!

Bilder från boken Influence.



Här är ett antal bilder från en photoshoot som Marykate & Ashley Olsen hade relativt nyligen för deras nya bok Influence, där bilderna finns med. Boken finns att köpa HÄR!

         

Jennifer Hudson tackar för allt stöd genom sin myspace.



Jennifer Hudson, vars mamma och äldre bror blev mördade i fredags, tackar nu för allt stöd genom sin Myspace.


"Thank you all for your prayers and your calls. Please keep praying for our family and that we get [my nephew] Julian King back home safely. If anyone has any information about his whereabouts please contact the authorities immediately. Here is a picture of Julian and what he was last seen wearing. Once again thank you all for being there for us through this tough time.",

Jennifer har även gått ut med en hittelön på 800 000 kronor för den som hittar Julian King som är hennes systerson som nu tros är kidnappad.

UPPDATE: Jennifers systerson hittades igår skjuten till döds i en baklucka av en stadsjeep.


Höstlovets första dag.



God morgon människor. Det är väldigt tyst på kändisfronten just nu, har inget speciellt att uppdatera om, så för denna stund så skriver jag för en gångs skull om mitt eget liv. Kom nyss upp från Willys där jag var och handlade lite smått & gott så jag klarar mig de här två dagarna jag är hemma själv innan vi åker upp till Dalarna. Jag gillar att vara hemma själv, man har hela lägenheten för sig själv, kan göra det man vill och bara ta det lungt. Men det är ju lite ensamt iförsej vissa stunder, det måste jag påpeka. Men vägarbetarna håller mig lite sällskap nere på gatan :) Och radion och tv:n som står på. Sitter förövrigt här vid datorn just nu, som ni kanske märker. Har underhållit mig själv under morgonen med att sjunga instrumentallåtar och just nu tittar jag på Andra Avenyn som jag har två avsnitt att titta på, tänkte att det är lika bra att se båda när jag ändå missar ett på torsdag. Mycket mysigt har jag hemma alltså :)
Till lunch tänkte jag göra tortellini. Vilken överaskning va? haha.

           Nej nu måste jag se klart på Andra Avenyn & festa på min 7up.

                                                                                     Have a nice day, /I.

Vanessa Hudgens ångrar inte nakenbilden.


Bilden av en helnaken Vanessa var endast tänkt att ses av pojkvännen Zac Efron. I stället kom den på villovägar och blev en stor snackis på internet.

Men Disney-stjärnan ångrar inte att hon tog bilden - trots att hon säger sig ha blivit "traumatiserad" av upplevelsen.

- Jag tror att allt händer av en orsak och jag vill inte ta tillbaka något som jag gjort. Jag tycker inte om att prata om det för det var något som var tänkt att vara privat och jag vill fortsätta hålla det så privat som möjligt, säger hon enligt Female first. 

                                                                                  Källa: Aftonbladet


Morgonkvist.


God morgon solstrålar. Sovit gott? Det har jag! Vaknade vid sisådär halv åtta redan, låg i sängen en lång stund och läste gamla tidningar. Gick upp och gjorde frukost och satte mig i soffan och tittade på ett relativt nytt avsnitt av Gossip Girl som jag har spelat in på dvd:n. Har inget problem med att gå upp tidigt på morgonen på helgerna, vardagarna är ett större problem, men jag kom upp idag ialafall, har ju badmintonträning med mina fina vänner om drygt 2 timmar.
Såg ni på Idol igår kväll förresten? Denna gång var alla riktigt bra enligt min åsikt. Men jag håller tummarna lite mer för Alice, Anna & Lars. Lars är helt galen men på ett positivt sätt, han är så söt :) 
Planer för helgen förövrigt är att det vankas middag hemma hos mormor&morfar ikväll, mycket trevligt. 
Och sen måste jag plugga spanska också, men det är mindre kul..
Nåväl, ha en mysig Lördag sweeties. Ciaao!

Dagens önskeoutfit.


Lauren besöker en kompis i Brentwood.



Tidigt igår morse besökte Lauren Conrad en vän i Brentwood, Los Angeles. Hon anlände i en bil som jag inte känner igen, den liknar i varje fall inte hennes gamla mercedes eller hennes nya bil. dessa bilder så gör hon upprörda rörelser med handen, antar att det är åt fotograferna som står placerat på fel ställe eller så är hon bara allmänt trött eller irriterad. Det finns även en video som någon av paparazzierna har filmat angående detta, som du kan se Här .
Angående Laurens outfit på dessa bilder så är kommer hennes skor  från Louboutin, väskan från Balenciaga och solglasögonen från RayBan.

   

Celeb Style.


Äter lunch och shoppar på Upper East Side.



Igår så var Vanessa Hudgens, Zac Efron & Ashley Tisdale och lunchade på resturangen Serendipity 3 på Upper East Side, NY. Innan de åt lunch så var de och shoppade och så fick de även påsar med presenter på resturangen där dom var och åt. Igår hölls även premiären i New York för High School Musical 3 där hela gänget från filmen fanns på plats.


The Hills, S04E11 - You'll Never Have This



Det elfte avsnittet You'll never have this av The Hills finns att se på Här!

  


Medverkar på London Film Festival.



Skådespelskan Anne Hathaway är iförd en tajt axelbandlös Zac Posen-klänning när hon anländer till London Film Festival i Torsdags förra veckan. Anledningen till att hon var på plats på eventet var för att medverka på visningen av hennes nya film Rachel Getting Married.
I filmen spelar hon någon form av alkohol/knark-missbrukare, såg trailern relativt nyligen.


RSS 2.0