Lovely.





 Leighton Meester i en underbar grå klänning på en Tv-fest i Los Angeles. Riktigt snyggt matchat mot hennes solbrända hud. 

Lauren dissad av Cristiano Ronaldo.



Hejhopp & godmorgon sunshines! Läste nyligen, eller faktiskt tidigare imorse att Lauren Conrad blev dissad av Christiano Ronaldo någon dag sen på en nattklubb i L.A . Lauren hade gått fram till bordet där Cristiano satt med sina kompisar, och frågade om han ville ta ett kort med henne. Enligt rykten hade då Christiano vänt sig till sina vänner och sagt ironiskt: Who is that woman? Lauren hade då, enligt posh24.se, blivit helt förstörd eftersom hon inte kunde förstå att han inte visste vem hon var. En annan Hollywoodkändis som ska ha blivit dissad av Christiano är Paris Hilton som han rent sagt vände ryggen till i förra veckan. 

    

Summer.



 Vilken fashonista! Gillar speciellt hatten & dom snygga gladiatorsandalerna.
Idag har förresten umgåts med finaste Martina igen. Vi har gått runt lötsjön idag igen haha. Men förövrigt så åker jag till landet imorgon igen. Kommer att bli värmebölja hela veckan om man ska tro på väderprognoserna, så jag kommer badabadabada! Och sola, äta glass, läsa skvaller, jogga(ska försöka lite även om min kondition är på 0 haha)
Vet ni vad jag önskade ibland? Att man skulle ha något sommarhus eller liknande i Australien eller USA vid någon lång strand och med stora vågor, där man kunde surfa och liknande. Inte för att jag kan surfa, men jag skulle gärna vilja, bara för jag är helt besatt av Blue water high haha, men det är inte förbjudet att drömma sig bort en stund, eller vad säger ni raringar? Pussar&Kramar & ta hand om er så hörs vi snart igen! Buenos dias!

Blog About Lauren Conrad.

Eftersom att jag älskar Lauren Conrad & The Hills så tänkte jag tipsa om en blogg som handlar just om Lauren.
Tjejen som skriver (tror att det är en tjej haha) uppdaterar om vad Lauren gör nuförtiden & laddar upp färska papparazzibilder eller bilder på Lauren från event eller liknande.
Bloggen är verkligen värd att kolla in om du gillar Lauren eller om du bara vill ha en insyn om vad Lauren gör utanför The Hills. Ja ni förstår säkert. 

                                                                                  http://laurenconrad.blogg.se/  <-- Länk .

Sunny day.

Tjoho ! Gud vilken underbar dag jag har haft. En riktigt varm underbar dag. Mötte upp finaste Martina och så gick vi en promenad runt lötsjön och tittade på söta änder & energiska joggare. Riktigt härligt.
Nu har jag precis ätit middag & ikväll ska jag mest ta det lungt. Eller jag ska fota lite med mina svarta naglar. 


  Say Cheese! 

                                              
                                                                             
                   Kärlek, I


Från långt till kort.



Snygga Hayden Panettiere har varit hos frisören & fixat kalufsen . Från sitt forna långa blonda svall har hon fixat en page. Sött tycker jag, men hennes långa hår var också en hit .

                                                     Nu: Allsång på skansen & mumsa rulltårta. See ya !

Fakta.

Namn: Isadora
Smeknamn: Alla mina vänner kallar mig för Issa, det är det som gäller haha :)
Ålder: 14, fyller 15 i Mars.
Civilstatus: Singel.
Bor: Stockholm
Djur: Inga tyvärr.
Favoritmat: Jag älskar all sorts pasta, tortellini, lasagne, pasta&köttfärsås, pasta carbonarna o.s.v.Skräpmat är också sådan mat som jag älskar & äter mycket av, tyvärr.
Syskon: Storebror.
Föräldrar: Mamma Marie & Pappa Lennart.
Favoritämne: Svenska & Musik.
Hatämne: Spanska
Intressen: Umgås med vänner, sjunga, skriva, titta på tv, fotografera/filma o.s.v
Dröm jobb: Jag älskar att sjunga & skriva. Men jag skulle kunna tänka mig att bli författare, journalist/skribent för någon tidning, eller psykolog :)
Favoritkändis: Lauren Conrad & Vanessa Hudgens.
Favoritartist/grupp: Duffy, Veronica Maggio, Salem Al Fakir & många fler.
Favoritstad: I sverige: Visby, falun & varberg. Utomlands: London & New York.
Favoritaffär: Inom mode? H&M.

                                                                   
Nu vet ni lite mer om mig! Kramis.

Ballerina.



 Godförmiddag sötnosar! Sovit gott? Det har jag haha! Snart ska jag bege mig mot Åhlens och köpa nagelack & minipack med Ben&Jerrys. Blir bra det. Bjuder på en bild på skönheten Vanessa Hudgens. Hon är för vacker, visst? 

                      Ha en superhärlig dag, så återkommer jag senare. Tjing!

                                                       
                                                       
                                                                                                   Isadora

Blåvitt.

Hola Guapo! Idag har det regnat & åskat i Stockholm. Jag kan erkänna att jag är lite rädd för åskan, eller när den kommer för nära rättare sagt. Annars är det mysigt med oväder, håller ni med? Särskilt spöregn, då kan man hålla sig inne och göra en kopp med varm choklad med grädde & krypa ner i soffan med en filt + en bra bok eller tidning.

     Men
nu raringar, ska jag snart sätta mig i soffan och se på deckare på fyran & äta Maryland cookies med chokladbitar, vad säger vi om det? 


                                                         Massa pussar&kramar, Isadora

Favorit.



Det här är en gammal outfit på söta Lauren Conrad . Men den är riktigt, riktigt snygg tycker jag . Svart&Vit rutig kort jacka, vit enkel T-shirt, mörka jeans, svart ballerinor, svart chanelväska, svarta solglasögon & till allt det svarta piffar hon upp outfiten med en sjal i en härlig blå färg . Supersnyggt !

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0