Check out this girl .



Min blogg har blivit rena musikkanalen, jag vet. Men jag älskar att lyssna på folk som sjunger eftersom att jag själv har ett stort intresse för sång och har sjungit så länge jag kan minnas.

Men nåväl, kolla in den här tjejen som sjunger ''This is the life'' - Amy Macdonald. jävla bra så att jag dör! :)

Jag fick prao :)

Jajajajajaja, jag fick prao på konsum! Jag låter som värsta tönten jag vet, men i lördags åkte jag till Solna C ganska tidigt för att fråga om prao, gick runt i typ 20 affärer och alla sa NEJ. Nej, nej, nej, nej. Och hur seriöst jävla kul är det att fråga om och om igen och om igen när man bara får som svar ''Nej tyvärr, vi har inte möjlighet att ta emot prao'' men så idag när jag kom hem från skolan så ringde jag först Åhléns, där sa dom nej (ofcourse) Sen ringde jag till Hemköp, och där skulle de ha en ombyggning precis veckan då jag ska prao, it's my lucky day? :) Men sen så sa Jonathan att jag kunde prova på Konsum för där tar dom emot 5 st prao varje gång, så jag ringde dit med inte så höga förväntningar. Men det funkade och nu är jag riktigt glad! :) Behöver jag inte hålla på och ringa imorgon när jag har studiedag, bra va? Nu ska jag fortsätta här, ciaaao bonitas

Jersey Girl.



Denna video har ett fan gjort till filmen Jersey Girl. Den gick i helgen, någon som såg? Jag såg den och hade inga förväntningar, men jag satt seriöst och storbölade i slutet. Thanks god att inte någon kom inrusande i rummet då haha :)

Amazing!



Så jävla grym! Han borde seriöst söka till American Idol, right? :)

Lauren i japanska Elle.



Lauren Conrad i japanska Elle, februari 2009.

Anländer till sitt hotell.



Joanne Stefani Germanotta, eller Lady Gaga som hon är känd för, sågs häromdagen anlända till ett hotell i London. Hon stannade för att skriva atougrafer till några fans och tog även kort med samtliga. Jag älskar hennes outfit, btw.

  

Rin on the rox.


 '' We hope you like it, love it, hate it, whatever'' haha :)

Har hittat två tjejer på Youtube som är så fucking amazing grymma superbra så att det inte går att förklara haha. Tjejerna som sjunger heter Erin & Roxette men kallar sig själva för Rin on the rox.

Om du är nyfiken så kolla in deras Youtubesida
här!

Music for the day.



Top of the world - The Pussycat Dolls

Lämnar Beso.



Här kommer lite bilder då Audrina Patridge lämnade resturangen Beso och fortsatte sedan till nattklubben Bar Deluxe
i centrala Los Angeles. Hon spelade även in ett antal scener till The Hills.

 

What a day . . .

Igår hände en ganska rolig sak, eller sak och sak, mer som en förvirrad konversion mellan mig, Martina & Moa.

Vi alla sitter och väntar på att No lektionen ska börja. Jag sitter och lyssnar i Ipoden, så jag är inte särskilt social eller medveten om vad som händer utanför den dunkande musiken. Då och då kollar jag upp och ser om Daniel kommer, men det gör han inte, så en gång så tittar jag vad Martina gör med sin mobil, hon sitter och lyssnar(tror jag) på David Bowie, så jag tänker att jag ska skämta lite.

Jag: Åh jävlar, jag älskar David Bowie, vad är det för låt?
Martina: Där sprack den leken.
Jag: Va?
Martina: Moa skulle gissa vilken artist det var . . .
Jag: Oooops, sorry . . . 

 Haha, snacka om att förstöra stämningen .

En annan konversion gick mellan mig och Caroline idag på hemkunskapen då vi skulle till Hemköp och leta upp Miljö symboler.

Jag: Fan, vi måste hitta en miljövänlig vara innan vi är klara.
Carro: Vad är miljövänlig?
Jag: Produkter som är snälla mot miljön typ . . . ?
Carro: . .?
Jag: Haha är du blond eller?

 Stackars Carro, jag tror att hon blev rätt sårad för ett ögonblick. Förlåt sötnos :) När vi var där på hemköp så förföljde Tobbe mig och Carro ständigt, han kan aldrig lämna oss ifred. Han löpte lite amok i affären i slutet för att han inte hittade någon symbol, så han vände på typ 10 marabou choklad upp och ner och la tillbaka slarvigt, vänta upp och ner på Schampooflaskor så att nästan hällde ut och sånt, haha stackarn.

             Nu ska jag och pappa titta på De halvt dolda, godnatt


Vakna med the voice.



Äntligen gullungar så har jag lärt mig att lägga in Youtubeklipp på bloggen, hoppas jag :)
Detta klipp är från Vakna Med The Voice när Jakobs hund Eddies flickvän fick vara med i studion en stund på morgonen, så jävla sött :)

Vouge, februari 2009.



Blake Lively kommer pryda omslaget för amerikanska Vouge i Februari i år! Hittade bilderna på JustJared.

   

Guldbaggegalan 2009



Ikväll känner jag mig riktigt nördig eftersom ska sitta bänkad framför tv:en och titta på Guldbaggegalan i två timmar haha. Nej då, man är inte nördig för att man gillar film, jag älskar film. Jag hoppas att Patrik 1,5 får ett pris, har dock inte sett filmen, skäms. Jag skulle vilja se den men det har blivit framskutet hela tiden, den klassiska ursäkten, i know right.

                                                             Ska ni se? 


                                                                                                     

A Lot Like Love



Nu ska jag krypa ner i soffan med en filt och titta på A lot like love. Någon som har sett den? Godnatt

Söndagkväll .



Imorgon är det den riktiga första skoldagen efter jul & nyårs ledigheten, och därför passar jag på att bara ta det lungt ikväll.
Ska titta på Greek och så blir det eventuellt en film på någon av kanalerna lite senare.
Så jag ska försöka att gå och lägga mig hyffsat tidigt ikväll, eftersom att jag ska upp kvart i sju imorgon. And that really sucks. Hur ser era planer för kvällen ut? Puss .

Tittar på lägenheter med kompisar.



Lauren Conrad var igår och tittade på lägenheter med ett par kompisar. Jag vet inte om hon var och tittade för sin egen skull eller för någon av hennes vänner, men det skulle ju inte vara helt omöjligt om hon tittade efter en lägenhet eftersom att hon själv har sagt att hon kan tänka sig att flytta efter att inspelningen av the Hills är klar, och någon gång under 2008 var hon även och tittade på ett hus i Laguna Beach, där hon växte upp.

  


Lämnar Barneys New York.



Skådespelarna Amanda Seyfried & Dominic Cooper som båda två medverkade i succén Mamma Mia, sågs igår lämna Barneys New York i och med en shoppingrunda i Beverly Hills. Tidigare denna vecka uppgav källor att stjärnorna kysstes och var närgångna på en nattklubb i London.

   

Lunchar i Beverly Hills.



Lauren Conrad var igår ute med bästa kompisen Lo i Beverly Hills. De gick till en resturang där det åt en bit mat och drack vin. Laurens väska kommer från Balenciaga.

  


Väntar utanför resturang .



Jessica Alba står på dessa bilder utanför en resturang i Beverly Hills och väntar på hennes bil. Innan hon åt tror jag även att hon shoppade. Det finns även en video att titta på här.

(Det är rätt jobbigt att länka hela tiden, är tyvärr inte speciellt teknisk av mig så jag kan inte lägga ut videos här. Men ska försöka lära mig det när jag har tid.)

  

De halvt dolda.



Innan jag går och bakar chokladbollar så tänkte jag tipsa om en jättebra serie som går på SVT .
Följer inte mycket alls på SVT kanalerna förutom Andra Avenyn, men den här heter ialafall De Halvt Dolda.
 
Serien började att sändas förra torsdagen, och handlar om olika personer och deras liv - de som fick leva och de som inte fick leva.

Om
du är nyfiken på denna serien och har missat första avsnittet så går den att titta på på Svt.se
Annars går den på tv ikväll klockan 21.00 i Svt 1 .

Leona diggar Chace.



''Så, när jag var i New York nyligen fick jag även jobba med Chace Crawford. Han är en av de trevligaste människorna som jag har mött på, och även väldigt talangfull, och han är även med i en av min nya favoritserie, Gossip Girl. 

                                                             (Leona Lewis skriver om mötet med Chace i sin blogg)

Filmar nya scener i Central Park.



Här kommer några bilder då Blake Lively & Leigton Meester och några till spelade in nya scener till Gossip Girl i Central Park i New York den 7:e Januari.

  


Grammisgalan.



Igår var det äntligen dags för den årliga Grammisgalan . För er som inte tittade och har noll koll på vilka som kammade hem priserna så kommer några av dom här nedan.

Årets Album  Leaving on a mayday - Anna Ternheim
Årets Grupp - Soundtrack of your lives
Årets kvinnliga artist - Anna Ternheim
Årets Liveakt - Robyn
Årets manliga artist - Håkan Hellström
Årets nykomling - Kleerup
Årets kompositör - Kleerup
Årets producent - Kleerup
Årets textförfattare - Annika Norlin
Årets låt E.M.D - Jennie let me love you

Synd att inte Veronica Maggio fick några priser, älskar hennes musik! Men grattis till alla andra! :)

RSS 2.0