Sunday.


Bild taget igår.

Hola guapos! Snabbt inlägg nu. Min Söndag har varit helt okej, men nu börjar ångesten närma sig min hjärna och meddela att det är skola imorgon. Suck ! Men idag har jag ialafall träffat Martina och gått runt lötsjön och tittat på söta ankor. Alltid lika trevligt och snacka skit med någon som man har känt i cirka 14 år. Nu ska jag rusa till tv:en och se på Gossipgirl.

                                                                                                   Isadora

Miley Cyrus förnyar sitt pass på ett postkontor i Burbank, Kalefornien.



    


Miley Cyrus stannade till vid ett postkontor i Burbank, Kalefornien, för att förnya sitt pass på lördagseftermiddagen med sin mamma Tish & hennes yngre syster Noah. Hon är snyggt klädd i en enkel vit tunika, mörka stuprörsjeans och sandaler. Väskan vet jag inte direkt vad jag ska tycka om, den var rätt cool på sitt sätt, men jag skulle nog inte vilja ha den hängandes på min axel ändå.

                                                                                         Källa; Justjared

Laurens, Lo & Audrinas hus i Los Angeles.



    
 

Hittade ett fåtal bilder på Lauren Conrads, Lo & Audrinas hus i Los Angeles. Eller Lauren och Lo bor i det stora och Audrina bor ensam i det lilla huset i trädgården. Det är kul att man får se hur det ser ut inomhus, för det upplever man inte så mycket i själva serien när allt ljus är riktat mot karaktärerna.
Tycker huset och inredningen är riktigt fint faktiskt !  Stora ytor och en underbar trädgård med pool.
Huset kostade $2,360,000 och det är ju mer i svenska kronor. Det finns 3 sovrum och 2,5 badrum. I huset där Audrina bor finns det ett sovrum och ett badrum. Skulle inte sitta helt fel att bo i det där huset, eller vad säger ni?

Handlar ett näringsrikt mål på Popeyes i North Hollywood.


    

Rihanna stannade till och handlade näringsrik mat från Popeyes i Norra Hollywood på fredagseftermiddagen. Hon var klädd i rockig stil med röda stuprörsjeans, betty-boop tischa, svarta ankelboots av märket Louboutin, röda solglasögon, guldiga&silvriga smycken och en stor svart kuvertväska till det. Hon gick ut från resturangen med en stor mugg med läskeblask och körde sedan därifrån i sin svarta bil som jag dock inte kan märket på.

 Det blev inget med Martina idag. Kände mig trött & mamma mådde inte heller bra. Om en stund ska jag se på The Hills och sedan ska jag och janne åka iväg och handla mat på en grekisk resturang. Ciao

Saturday Morning.



Godmorgon raringar. Söt bild jag hittade va? Jag är uppe med tuppen den här helgen också, eller nja, klockan är ju kvart i tio men jag vaknade redan vid halv åtta och var pigg som en mört. Låg och läste gamla klick-tidningar och lyssnade på radio i mobilen, men det varade inte sådär jättelänge eftersom musiken inte var något att hurra för.
Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Planerade i torsdags att jag skulle åka till Solna C och handla någon av The Hills boxarna, men nu blir det inte av eftersom att vi eventuellt ska jag göra något med Martina & hennes mamma. Men dom planerna ligger ju lite risigt till eftersom att mamma är jätteförkyld och har lite feber, så vi får se hur det blir. Förresten, kommer ni ihåg att jag berättade förra helgen om tanden som lossnade? Igår när jag satt och åt så knakar det helt plötsligt till och jag känner blodsmak i munnen. Springer till närmaste spegel och kollar, och vad ser jag? Nästan hela av tanden som är kvar har lossnat. Fanfanfan! Så jag ska till tandläkaren i September så får dom fixa detdär. Tills dess får jag endast äta på ena sidan, den som jag vanligtvis inte föredrar, men jag vänjer mig. Resten av kvällen spenderades med chips, gamla the hills avsnitt på datorn och CSI NY. Mycket trevligt. 

                                                      Have A Nice Day! Isadora


Bilder från Lauren's & Audrina's holiday i Mexico.


 

Lauren Conrad & Audrina Patrigde var i Mexico förra helgen och firade en väns födelsedag. De firade med drinkar och enligt ett vittne ''De festade till 3 på morgonen - cocktails, födelsedagstårta och de badade i poolen."
Dagen därpå så surfade de och solade och hade allmänt trevligt tycker jag att det låter som :)
Dessa bilder är riktigt smickrande och jag längtar tillbaka till sommaren igen. Lauren ser som vanligt fräsch ut, så även Audrina.

Patetiskt.



     

The Hills-paret Heidi Montag & Spencer Pratt storhandlar på sin lokala mataffär i Los Angeles.
Dom löjlar sig som vanligt med att leka så otroligt förälskade när det bara är trams. Dom storhandlade inte bara, aktiviteter som en fäktingsmatch med presentpappersrullarna (?!) åka kundvagn & pussas fick även plats på schemat över en dag i matbutiken. Otroligt gulligt. Eller inte. 

                                                                       
                           Isadora

The Hills säsong 1 & 2 släpps på dvd i Sverige den 27:e Agusti!


Ojojoj ! Den 27 Agusti släpps The Hills säsong 1 & säsong 2 på dvd! De kommer alltså att finnas i affärerna och på välsorterade varuhus. Jag älskar The Hills, men det jag önskar är att Säsong 3 kommer till Sverige snart, har missat väldigt många avsnitt av den säsongen + att det känns lite mer aktuellt än första och andra säsongen.
Boxarna finns även att köpa på internet, sidor som CDON & Ginza har de för cirka 180 kronor + en tjuga för frakt.
I affären ligger priset på cirka 220 kronor, men priset kan skilja sig beroende på vilket affär man handlar i.

                                                                                                     Isadora

Det är dyrt att vara ett fan.



Hannah Montana-stjärnan Miley Curys 16-årsdag närmar sig med stormsteg. Festen kommer hålla till på Disneyland och hon har inte bara bjudit sina vänner att fira den speciella dagen med, utan också fansen. Men, det är inte bara att dyka upp och äta hur mycket tårta man vill, nej, så lätt är det inte. Man måste ha en biljett. Dessa biljetter kostar cirka 1700 kronor styck och är begränsade. skynda fynda, eller?

Hej du vackra skapelse.


Har än så länge inte hittat cirka 10 000 riksdaler i någon av mina jeansfickor, men jisses vad jag skulle vilja ha den där chanelgodsaken hängande på min axel. Ögongodis? Oh yes. 

                                                                 

Ashley ute i New York med kompis.


    

Ashley Olsen umgicks förra Torsdagen med en kompis i ett varmt och soligt New York.
Hon
var klädd i en lång svart kappa, mörka stuprörsjeans, en grå vanlig t-shirt, svarta flipflops och svarta solglasögon + en gigantisk plastmugg med smoothie i handen. Ash är aktuell med boken Influence som hon släpper tilsammans med sin syster Marykate. Boken ska planerat finnas ute i de amerikanska bokhandlarna i Oktober 2008, men något datum för när de släpps i Sverige finns ännu inte, inte vad jag vet ialafall.

Goodmorning people.


Sommarfräsch outfit på Lauren Conrad. 10 Points.

Godmorgon! Hoppas att ni har sovit gott eller att ni fortfarande sover sött.
Jag är uppe med tuppen, ganska tidigt dvs för att vara helg.
Men jag har precis ätit frukost och tar det mest lungt.
Igår, så var jag, mamma, och hennes två kompisar och såg Mamma Mia i globen!
Åh vilken föreställning, satt och njöt av varje minut.
Sedan när jag kom hem så hände det en sak som jag inte njuter lika mycket över. Det är en liten bit av min tand som har
lossnat, vilket gör det otroligt irriterande eftersom att det hänger som en flisa med tand som inte går att få bort.
Det är inget farligt, men det stör enormt mycket när man ska äta, tungar är alltid där och pillar. 

Aja,
antar att livet är så ibland. Inga planer annars för idag, tror inte det händer så mycket. Sånna dagar är sköna att ha ibland, man tar dagen som den kommer.

                                                                                                 Hasta la vista.

Gwen & Gavin har blivit föreldrar för andra gången!



Gwen Stefani & hennes make Gavin Rossdale har fått en son! Deras älste son Kingston har alltså blivit storebror åt Zuma Nesta Rock Rossdale som sonen kallas. Både Gwen & Zuma mår bra och familjen är oerhört lycklig. Grattis !

Nicole ute på promenad med Harlow.



      

Nicole Richie på promenad med sin söta dotter Harlow i deras bostadsområde i Los Angeles.
Nicole är snygg klädd i fransiga korta jeansshorts, svarta flipflops, lila skjorta & en snygg hatt.

                                                                                                         Isadora

First Episode Of The Hills Season 4.



Guess what? Jag har äntligen hittat det första avsnittet av The Hills Season 4 !
Kollar på det nu, men hinner nog inte se klart hela innan mamma kommer hem, annars får jag se klart det imorgon efter tandläkaren. http://www.mtv.com/overdrive/?id=1592732 <--- LÄNK. 

                                                                  Enoy! Ciao


Handlat på Coffee Bean i Los Angeles.

 

Ashley Tisdale ser otroligt fräsch ut när hon kommer ut från att ha handlat på Coffee Bean i LA.
Söt vit klänning och wayfeyers, men skorna? Nej, ett par gladiatorsandaler skulle ha passat bättre.

                                                                                                                 Isadora

Back to school.

Back to school. Låter extremt klyschigt, eller hur? Nej.
Som ni nog förstår så började jag skolan igen. Åttan. Läxor. Tidiga mornar. Betyg. Dessa ord skrämmer allvarligt talat livet ur mig. Ska få mina första betyg innan jullovet, det är ingen lekstuga som pappa brukade säga när jag sög på matte i trean. Nu är det allvarligt. Andas. Andas. Andas. Andas.
Men, första skoldagen var helt okej. Mötte mina två bästa vänner M & M som jag kallar dom, vid kyrkan och sen så gjorde vi sällskap till skolan. I skolan så hade det inte kommit så många, vi var relativt tidiga, men sen fick jag syn på Carro och Sofia. Åh gud, jag har inte träffat dom på hela sommaren. Mina vänner är helt underbara vill jag bara påpeka.
Efter uppropet och utdelning av lite papper så fick vi sluta, bara sådär !
nu sitter jag här, och klockan är 12. Faktum är att jag slutade halv tio, ren lyx? Oh ja.

 
Men imorgon blir det andra bullar. Ska till Eastmansinstetutet och fixa med tandställningen igen efter sommaren. 
  Behöver bara vara i skolan i en timme innan jag sticker dit, och sen när jag kommer hem så slutar jag för dagen eftersom lärarna inte tyckte att jag behöver komma tillbaka när det skiljer en halvtimme mellan då tuben rullar in på perongen tills att alla elever slutar. Jag bugar och bockar. Nu ska jag äta ostkaka och se på Rachel Ray. Ciao


Premiere party för The Hills Season 4 i Malibu.



     
  

Ny säsong av The Hills, kräver ju förstås ett premiärparty. Festen ägde rum på Paradise Cove, Malibu. Många av seriens fans var förstås där med kameror i högsta hugg och alla medverkande var på plats. Alla utom Lo. Vet inte varför hon inte var där.. Men ialafall, Lauren bar en fin sommarklänning från Cavalli. Audrina och Whitney hade också underbara klänningar. Heidi var också på plats, men jag har inte mycket bilder på henne därifrån.

                                                                                                 Isadora

Lauren conrad i snygga outfits.





Två snygga outfits, och båda två sitter på våran älskling Lauren Conrad.
Förövrigt så proppar jag i mig onyttigheter idag. Ben&Jerrys, donuts & flera koppar med varm choklad. Börjar skolan om två dagar, kan bero på det. Om en stund ska jag se klart filmen ''Party till döds'' som gick på kanal 5 igår. Såg någon den? Spelade in resten för jag orkade inte se hela, så back to the sofa and more ben&jerrrys :) See you!

Ellen & Porta gifte sig i lördags!

 

Ellen Degeneres & Portia De Rossi har äntligen gift sig! 19 personer var inbjudna till cermonin som ägde rum i parets hus i Beverly Hills, Kalefornien i Lördags. Om jag kan översätta rätt från en amerikansk kändishemsida så bar Portia en ljusrosa klänning, medans Ellen hade långbyxor, en blus & väst över det - allt vitt. Grattisgrattis!

Rainy morning.

Hej sötisar. Då var jag hemkommen till La Stockholmo igen. Kom egentligen hem i Fredags men har inte kunnat uppdatera något på bloggen för att datorn är helt konstig och bara stänger av sig ibland. Mycket märkligt .
Jaja, idag ska jag vara med Martina. Vi tänkte gå runt lötsjön men det ösregnar ju ute, så dom planerna ligger väl lite risigt till antar jag. Men ha en bra dag raringar!

                                                                                               Isadora

Hayden Panettiere i söt klänning.



Godmorgon! Har ni sovit gott? Det har jag. Jag & Maria gick och la oss vid halv 2 igår och sov till halv elva idag, är fortfarande trött så jag tror att mina ögon ska gå igen av sig själv snart, haha. Men ialafall, hittade dom här bilderna på snygga Hayden Panettiere, som sågs handla med denna supersöta men ändå enkla klänning. Söttsöttsött!

Sötare än sockervadd.



Ni måste väl ändå hålla med mig om att Justin Timberlake & Jessica Biel är ett av Hollywoods sötaste par, right?
Alla skriver ju att Justin letar efter ringar och ska fria och blablabla, men stämmer det? Jag hoppas verkligen verkligen det! Kan inte föreställa mig vilka underbart söta barn dom skulle få. Förresten, vet ni vad jag & Jessica Biel har gemensamt? Vi har födelsedag på samma dag, det ni !

Sienna Miller tankar på bensinstation i Malibu, Kalefornien.


    

 Här ser vi Sienna Miller tanka på en bensinstation i Malibu, Kalefornien. Hon är synbart upprörd av den uppmärksamhet hon får från paparazzi och allmänheten. Anledningen ska vara att en papparazzi frågar Sienna om hennes ''alleged homewrecking'' som jag inte kan översätta. Sienna blir då upprörd och skriker ''"Can you leave me alone, I'm trying to get gas and this is really harassment. Please leave me alone," Sienna said. "Please I'm asking you. I can't live like this, please give me a little bit of respect. I'm just trying to f***** fill up my car.", enligt http://justjared.buzznet.com/ . Sedan får hon hjälp av personalen att tanka och lämnar sedan bensinstationen.

Månadens Stilikon: Audrina Patridge

   

 Månadens Stilikon blir The-hills stjärnan Audrina Patridge! En sak som jag har tänkt på med Audrina's stil, är hon klär sig stilrent & trendigt, men ändå rätt enkla & vardagliga outfits. Till fest blir det ju mer uppklätt, men ändå inte så drastiskt. Me likey!

Teen Choice Awards.




       

För några dagar sen, den 3 Agusti om jag ska vara exakt, så var det dags för den årliga Teen Choice Awards-galan som hölls på Universal City Gibson i Los Angeles. Dom flesta från Hollywoods sjärnelit var på plats och följande kategorier och vinnare ser ut så här:

Bästa Manliga Atlet: David Beckham
Snyggaste kvinnan: Vanessa Hugens
Bästa kvinnliga musikartist: Miley Cyrus
Bästa Tvdrama: One Three Hill, Chad Michael Murray
Bästa tv-action/äventyr: Heroes, Hayden Panettiere
Bästa film-skräck/thriller: I Am Ledgend, Will Smith
Bästa film/action/äventyr: Jumper, Rachel Bilson
Bästa tv-komedi: The Office, Steve Carell

Uppdate.

Halloj ! Känns skönt att kunna uppdatera igen som vanligt efter två sköna veckor på landet . Bad har det inte blivit så mycket av eftersom det allvarligt talat har spöregnat den senaste veckan . Men veckan innan det var det en riktig värmebölja och då var det mellan 25-27 grader i vattnet, otroligt skönt och svalkande :)
Just nu bor jag och Jonathan hos våran syssling Maria i Falun tills på Onsdag, ska bli så mysigt så :) Maria håller just nu på att ladda ner mänger med Wallander&Beck filmer som vi ska se ikväll och dom närmaste dagarna :) efter maten så drar vi nog iväg till preem eller ica och köper godis & chips i mängder, haha. 


      Det är allt jag har att förmedla nu, hoppas ni mår bra och så :) 


                                                                           Puss&kram från Dalarna & Isadora :)

RSS 2.0